Известие

Collapse
No announcement yet.

Странна миризма след спиране от движение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

...Ха кротнете се бе момчета....много навътре го взимате....и то виртуално!
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от viktorsterev Покажи съобщение
      TRW ако го подкара на газ-спирачка и много бързо се опитат,от Textar и Ate нямам оплаквания,a Itn не бих сложил.В 99% от случаите майсторите не почистват супортите,а смазване на водачите е само мечта.
      Накладките си ги сменям винаги сам
      Не бих казал,че TRW ще свършат бързо ! Единствения им недостатък е ,че са "меки" и поради тази причина много бързо цапат джантите с черна прах. Но няма да свирят никога .Аз карам само с TRW отпред и Brembo отзад.Не казвам,че другите марки не са добри но това ITN го чувам сега за първи път.Моя съвет е ако наистина е от накладките ,ако няма голяма финансова възможност да вземе поне Brembo.Понеже TRW са по скъпи, а пък Ate са по скъпи и от TRW. Textar са сервизни накладки почти всички сервизи ги използват понеже са най евтини
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        ...Ха кротнете се бе момчета....много навътре го взимате....и то виртуално!
        А... Глупости. Фики не ми пречи. Нека си лае. Много такива съм виждал.

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
          Не бих казал,че TRW ще свършат бързо ! Единствения им недостатък е ,че са "меки" и поради тази причина много бързо цапат джантите с черна прах. Но няма да свирят никога .Аз карам само с TRW отпред и Brembo отзад.Не казвам,че другите марки не са добри но това ITN го чувам сега за първи път.Моя съвет е ако наистина е от накладките ,ако няма голяма финансова възможност да вземе поне Brembo.Понеже TRW са по скъпи, а пък Ate са по скъпи и от TRW. Textar са сервизни накладки почти всички сервизи ги използват понеже са най евтини
          Бях с TRW,сега съм с Ate,разликата в цената беше 2,3 лева,но определено съм по доволен от TRW.
          Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Първоначално публикувано от Pantheon Покажи съобщение
            А... Глупости. Фики не ми пречи. Нека си лае. Много такива съм виждал.
            Никога не е късно да видиш още един от тези, които много си ги виждал. Офертата още е в сила.
            Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
            Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
            Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
            Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26
              По-добре се виж с Бобби Големите топки, дет само за топки пише. Може пък да се изненадаш
              А колегата с темата - стана ли вече ясно откъде ти мирише или си настъпил някое кучешко тафто, че тук се развихри една ....
              Стана ясно. Горна помпа е, но сега се появи нещо ново и май ще я продавам.
              От 2 дни почна да вдига 95 градуса. Днес като я запалих изкара бял/сивкав пушек. По миризмата... Мирише ми на нафта. Не съм наясно, но съм чувал, че белия пушек не е на добре. Само да уточня, че я запалих около 2 часа, след като беше загряла.

Comment

По-запознатите колеги ще потвърдят (или отхвърлят), но белия пушек май се получава от изгаряне на антифриз. Ако е наистина това, не са на добре нещата.
                Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
                GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)

Comment

Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщение
                  По-запознатите колеги ще потвърдят (или отхвърлят), но белия пушек май се получава от изгаряне на антифриз. Ако е наистина това, не са на добре нещата.
                  Ами пушекът се появи само при запалването. След това вече го няма. Но все пак 2 часа преди това беше на около 95 градуса.
                  Аз трябва да си отворя обща тема за всичко. То всичко тръгна едно по едно.

Comment

Може да има бял пушек и при непълно изгаряне на дизела.
                    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Служебната ми корсичка пуши на умиране при първо палене и мирише ужасно,но вече 5-6 х.км нищо и няма А не я карам особено спокойно.Фиат мотора е голяма работа
                      Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                        Дърпаш ръчната, включваш 5 и се опитваш да тръгнеш. Ако двигателят ти не глъхне и тръгне да гасне - съединител. Ще има и миризма
                        Прочети сага какви глупости си написал и обясни къде.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                          Прочети сага какви глупости си написал и обясни къде.
                          Е, едно НЕ съм изпуснал, мистър IQ
                          Ти сега преглед на всички постове ли ми правиш? Смотана работа на изритан от борда манипулатор

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                            Е, едно НЕ съм изпуснал, мистър IQ
                            Ти сега преглед на всички постове ли ми правиш? Смотана работа на изритан от борда манипулатор
                            Не знаеш какво пишеш. Това което си написал са пълни глупости. За това, че си позволи да ме заплашваш и изнудваш ще те гоня до дупка, мира няма да ти дам.
                            Last edited by lordliness; d.m.y г., 08:21.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                              Не знаеш какво пишеш. Това което си написал са пълни глупости. За това, че си позволи да ме заплашваш и изнудваш ще те гоня до дупка, мира няма да ти дам.
                              Ти се оплаши да не ти заголя гъза пред целия форум какви ги вършиш на лични ли? Колко си смотан, а и сам си свали гащите да ти лъсне кирливия задник. Ще ме гониш до дупка? Ти си болен мозък, мистър IQ. И пиши в моята тема, престани и мен да ме караш да спамя. Ма вече няма грам да ти отговоря

Comment

Алекс, инсталирай си някакъв софтуер за проверка на правописа, Microsoft Office Proofing Tools върши чудесна работа, съвместим е и с Google Chrome, и с Internet Explorer, а даже и с Microsoft Edge.
                                Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                                Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                                Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                                Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Working...
                                X